Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията За Дамско Облекло

The Hostess

Колекцията За Дамско Облекло Дипломираната колекция на Дария Жилиева е за женствеността и мъжествеността, силата и крехкостта. Вдъхновението на колекцията идва от стара приказка от руската литература. Домакинята на Медната планина е вълшебен покровител на миньори от стара руска приказка. В тази колекция можете да видите красивия брак на прави линии, вдъхновен от миньорските униформи и изящните обеми на руската национална носия. Членове на екипа: Дария Жилиева (дизайнер), Анастасия Жилиева (асистент на дизайнера), Екатерина Анзилова (фотограф)

Име на проекта : The Hostess , Име на дизайнерите : Daria Zhiliaeva, Име на клиента : Daria Zhiliaeva.

The Hostess  Колекцията За Дамско Облекло

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.