Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медиен Магазин

Our House

Медиен Магазин Концепцията „Нашата къща“ изобретява преживяването при пазаруването, макар и иновативен дизайн, водеща цифрова технология и нотка на магия Virgin, за да създаде среда за търговия на дребно, както никоя друга. При подхода клиентите са посрещнати от Ричард Брансън, Мо Фарах, Юсеин Болт или дори T-Rex, от HD цифрова врата. Това усещане за театър и личност осигурява порта за клиентите да опознаят света на най-новите развлекателни и комуникационни услуги от Virgin Media.

Име на проекта : Our House, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

Our House Медиен Магазин

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.