Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медиен Магазин

Our House

Медиен Магазин Концепцията „Нашата къща“ изобретява преживяването при пазаруването, макар и иновативен дизайн, водеща цифрова технология и нотка на магия Virgin, за да създаде среда за търговия на дребно, както никоя друга. При подхода клиентите са посрещнати от Ричард Брансън, Мо Фарах, Юсеин Болт или дори T-Rex, от HD цифрова врата. Това усещане за театър и личност осигурява порта за клиентите да опознаят света на най-новите развлекателни и комуникационни услуги от Virgin Media.

Име на проекта : Our House, Име на дизайнерите : Allen International, Име на клиента : allen international.

Our House Медиен Магазин

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.