Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Кухненски Съдове

MiMì

Комплект Кухненски Съдове Mimì прост дизайн със своята изчистена геометрия разкрива голяма лекота на използване. Дръжките от съществена, но възлова форма се открояват срещу матовото сиво алуминиево тяло и осигурява стабилно сцепление, дори и мокро или мазно. Единична изтеглена стоманена скица, прихващаща готварските съдове, не се нуждае от допълнителни връзки. Използва се гъвкавост на еластичния метал, за да се получи уютен хват: ако се натисне, дръжките лесно променят формата си и се вписват в графика на всеки потребител. Дръжката на тигана, със своята опъната тел, променя и формата си. Минималният дизайн допринася за подобряването на ергономията.

Име на проекта : MiMì, Име на дизайнерите : Gian Piero Giovannini, Име на клиента : urge design.

MiMì Комплект Кухненски Съдове

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайнерско интервю за деня

Интервюта със световно известни дизайнери.

Прочетете най-новите интервюта и разговори за дизайн, креативност и иновации между дизайнерския журналист и световноизвестните дизайнери, художници и архитекти. Вижте най-новите дизайнерски проекти и награждавани дизайни от известни дизайнери, художници, архитекти и новатори. Открийте нови идеи за творчество, иновации, изкуства, дизайн и архитектура. Научете за дизайнерските процеси на страхотни дизайнери.