Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Кухненски Съдове

MiMì

Комплект Кухненски Съдове Mimì прост дизайн със своята изчистена геометрия разкрива голяма лекота на използване. Дръжките от съществена, но възлова форма се открояват срещу матовото сиво алуминиево тяло и осигурява стабилно сцепление, дори и мокро или мазно. Единична изтеглена стоманена скица, прихващаща готварските съдове, не се нуждае от допълнителни връзки. Използва се гъвкавост на еластичния метал, за да се получи уютен хват: ако се натисне, дръжките лесно променят формата си и се вписват в графика на всеки потребител. Дръжката на тигана, със своята опъната тел, променя и формата си. Минималният дизайн допринася за подобряването на ергономията.

Име на проекта : MiMì, Име на дизайнерите : Gian Piero Giovannini, Име на клиента : urge design.

MiMì Комплект Кухненски Съдове

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.