Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

Chandelier table

Страничната Маса Декоративна странична маса. Тази деликатна маса е перфектен спътник и допълващ партньор на Claire de Lune Chandelier. По този начин името му "Полилейна маса". Качеството му „почти там“ се подчертава от деликатната гравировка, наподобяваща дантела. Както при повечето продукти, проектирани от ACCENT, той се доставя плосък, така че крайният потребител се нуждае от сглобяване, напомняне за намаляването на CO2 като цялостно съображение за дизайна. Красиво и полезно допълнение към всяка спалня или хол.

Име на проекта : Chandelier table, Име на дизайнерите : Claire Requa, Име на клиента : Accent Aps.

Chandelier table Страничната Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.