Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

Chandelier table

Страничната Маса Декоративна странична маса. Тази деликатна маса е перфектен спътник и допълващ партньор на Claire de Lune Chandelier. По този начин името му "Полилейна маса". Качеството му „почти там“ се подчертава от деликатната гравировка, наподобяваща дантела. Както при повечето продукти, проектирани от ACCENT, той се доставя плосък, така че крайният потребител се нуждае от сглобяване, напомняне за намаляването на CO2 като цялостно съображение за дизайна. Красиво и полезно допълнение към всяка спалня или хол.

Име на проекта : Chandelier table, Име на дизайнерите : Claire Requa, Име на клиента : Accent Aps.

Chandelier table Страничната Маса

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.