Списание за дизайн
Списание за дизайн
За Свободното Чатене

USB Speaker and Mic

За Свободното Чатене DIXIX USB високоговорителите и микрофона са проектирани според функцията му. Микрофонният високоговорител е идеален за свободен разговор през интернет, микрофонът е точно обърнат към вас, за да предава ясно гласа си на получателя и говорителят ще предава гласа от човека, с когото общувате.

Име на проекта : USB Speaker and Mic, Име на дизайнерите : Yen Lau, Име на клиента : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Свободното Чатене

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.