Списание за дизайн
Списание за дизайн
За Свободното Чатене

USB Speaker and Mic

За Свободното Чатене DIXIX USB високоговорителите и микрофона са проектирани според функцията му. Микрофонният високоговорител е идеален за свободен разговор през интернет, микрофонът е точно обърнат към вас, за да предава ясно гласа си на получателя и говорителят ще предава гласа от човека, с когото общувате.

Име на проекта : USB Speaker and Mic, Име на дизайнерите : Yen Lau, Име на клиента : Dixix International Ltd..

USB Speaker and Mic За Свободното Чатене

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.