Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ребрендирането На Фирмата

Astra Make-up

Ребрендирането На Фирмата Силата на марката се състои не само в нейните способности и визия, но и в комуникацията. Лесен за използване каталог, изпълнен със силна фотография на продукта; уебсайт, ориентиран към потребителите и привлекателен, който предоставя онлайн услуги и преглед на продуктите на марките. Разработихме и визуален език в представянето на сензацията на марката с моден стил на фотография и линия на свежа комуникация в социалните медии, установихме диалог между компанията и потребителя.

Шрифтовият Дизайн

Monk Font

Шрифтовият Дизайн Монк търси баланс между откритостта и четливостта на хуманистичните сериали и по-регулирания характер на квадратите без серифи. Въпреки че първоначално е проектиран като латински шрифт, беше решено рано, че се нуждае от по-широк диалог за включване на арабски вариант. И латинският, и арабският ни проектират една и съща обосновка и идеята за споделена геометрия. Силата на процеса на паралелно проектиране позволява на двата езика да имат балансирана хармония и изящество. И арабският и латинският работят безпроблемно заедно, като имат общи плотове, дебелина на стъблото и извити форми.

Опаковки

Winetime Seafood

Опаковки Дизайнът на опаковките за серията Winetime Seafood трябва да демонстрира свежест и надеждност на продукта, трябва да го отличава благоприятно от конкурентите, да бъде хармоничен и разбираем. Използваните цветове (синьо, бяло и оранжево) създават контраст, подчертават важни елементи и отразяват позиционирането на марката. Разработената уникална концепция отличава серията от другите производители. Стратегията на визуалната информация даде възможност да се идентифицира разнообразието от продукти на серията, а използването на илюстрации вместо снимки направи опаковки по-интересна.

Дизайнът На Опаковките

Milk Baobab Baby Skin Care

Дизайнът На Опаковките Той е вдъхновен от млякото, основната съставка. Уникалният дизайн на контейнера от вида на млякото отразява характеристиките на продукта и е проектиран така, че да бъде познат дори на потребителите за първи път. В допълнение, материалът от полиетилен (PE) и каучук (EVA) и меките характеристики на пастелния цвят се използват, за да се подчертае, че е мек продукт за деца със слаба кожа. Кръглата форма се прилага към ъгъла за безопасност на мама и бебе.

Рекламната Кампания

Feira do Alvarinho

Рекламната Кампания Feira do Alvarinho е ежегодно парти за вино, което се провежда в Монкао, в Португалия. За да съобщи събитието, е създадено древно и измислено царство. Със собствено име и цивилизация, Кралството Алварино, обозначено така, защото Монкао е известно като люлката на виното Алварино, е било вдъхновено от истинската история, места, емблематични хора и легенди на Монкао. Най-голямото предизвикателство на този проект беше да пренесе истинската история на територията в дизайна на героите.

Дизайнът За Визуална Идентичност

ODTU Sanat 20

Дизайнът За Визуална Идентичност За 20-ата година на ODTU Sanat, ежегодно провеждан фестивал на изкуствата от Техническия университет в Близкия изток, молбата беше да се изгради визуален език, който да подчертае последващите 20 години от фестивала. Както беше поискано, 20-тата година на фестивала беше подчертана, като се подходи към него като покрито произведение на изкуството, което трябва да бъде разкрито. Сенките от еднакви цветни слоеве, които формират числата 2 и 0, създават 3D илюзия. Тази илюзия дава усещането за облекчение и числата изглеждат така, сякаш са се стопили на заден план. Живият избор на цвят създава фин контраст със спокойствието на вълнообразните 20.