Списание за дизайн
Списание за дизайн
Басейните

Termalija Family Wellness

Басейните Семеен уелнес на Термалия е най-новият в поредицата проекти, които Enota изгражда в Terme Olimia през последните петнадесет години и завършва цялостната трансформация на СПА комплекса. Погледнато отдалече, формата, цветът и мащабът на нова струпвана структура от тетраедрични обеми е продължение на струпването на околните селски сгради, визуално простиращо се в сърцето на комплекса. Новият покрив действа като голяма лятна сянка и не узурпира никое от ценното външно пространство.

Име на проекта : Termalija Family Wellness, Име на дизайнерите : Enota, Име на клиента : Terme Olimia.

Termalija Family Wellness Басейните

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайнерска легенда на деня

Легендарни дизайнери и техните наградени произведения.

Легендите за дизайн са изключително известни дизайнери, които правят нашия свят по-добро място с добрите си дизайни. Открийте легендарните дизайнери и техните иновативни дизайни на продукти, оригинални произведения на изкуството, креативна архитектура, изключителни модни дизайни и дизайнерски стратегии. Насладете се и проучете оригинални дизайнерски произведения на отличените дизайнери, художници, архитекти, новатори и марки по целия свят. Вдъхновете се от креативните дизайни.