Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колекцията На Бижута

Ataraxia

Колекцията На Бижута Комбинирайки модата и модерните технологии, проектът има за цел да създаде бижута, които могат да превърнат старите готически елементи в нов стил, обсъждайки потенциала на традиционното в съвременния контекст. С интереса към начина, по който готските вибрации влияят върху публиката, проектът се опитва да предизвика уникално индивидуално преживяване чрез игриво взаимодействие, изследвайки връзката между дизайна и носителите. Синтетичните скъпоценни камъни, като материал с по-нисък екологичен отпечатък, бяха нарязани на необичайно плоски повърхности, за да хвърлят цветовете си върху кожата, за да подобрят взаимодействието.

Име на проекта : Ataraxia, Име на дизайнерите : Yilan Liu, Име на клиента : Yilan Jewelry.

Ataraxia Колекцията На Бижута

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.