Списание за дизайн
Списание за дизайн
Хотел

Shang Ju

Хотел С красотата на природата и красотата на човечеството, определението на City Resort Hotel, е ясно, че той е различен от местните хотели. В съчетание с местната култура и битови навици, добавете елегантност и рима в стаите за гости и осигурете различни житейски преживявания. Спокойна и строга почивка, изпълнена с елегантност, чист и мек живот. Открийте душевното състояние, което крие ума, и оставете гостите да се разхождат в спокойствието на града.

Име на проекта : Shang Ju , Име на дизайнерите : Lichen Ding, Име на клиента : Shang Ju Hotel.

Shang Ju  Хотел

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.