Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Библиотеката

Veranda on a Roof

Интериорният Дизайн На Библиотеката Kalpak Shah от Studio Course е преустроил горното ниво на мезонет апартамент в Пуне, западна Индия, създавайки комбинация от вътрешни и външни стаи, които обграждат градина на покрива. Местното студио, което също е със седалище в Пуне, има за цел да превърне домашния недостатъчно използван последен етаж в зона, подобна на верандата на традиционния индийски дом.

Име на проекта : Veranda on a Roof, Име на дизайнерите : Kalpak Shah, Име на клиента : Studio Course.

Veranda on a Roof Интериорният Дизайн На Библиотеката

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.