Списание за дизайн
Списание за дизайн
Търговският Офис

The Curtain

Търговският Офис Дизайнът на този проект има уникален подход за използване на Металната мрежа като решение за практически и естетически цели. Прозрачната метална мрежа създава слой завеса, която може да размие границата между вътрешното и външното пространство - сивото пространство. Дълбочината на пространството, създадена от полупрозрачната завеса, създава богато ниво на пространствено качество. Полираната метална мрежа от неръждаема стомана варира при различни метеорологични условия и различен период от деня. Отражението и полупрозрачността на Mesh с елегантен пейзаж създава спокойно пространство на ZEN в китайски стил.

Име на проекта : The Curtain, Име на дизайнерите : Qun Wen, Име на клиента : aoe.

The Curtain Търговският Офис

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.