Списание за дизайн
Списание за дизайн
Аптека

The Cutting Edge

Аптека Режещият ръб е аптека за разпределяне, свързана със съседната болница Daiichi в град Химеджи, Япония. В този тип аптеки клиентът няма директен достъп до продуктите, както при типа на дребно; по-скоро лекарствата му ще бъдат приготвени в задния двор от фармацевт след представяне на лекарско предписание. Тази нова сграда е проектирана да популяризира имиджа на болницата чрез въвеждане на високотехнологичен остър образ в съответствие с модерна медицинска технология. Това води до бяло минималистично, но напълно функционално пространство.

Име на проекта : The Cutting Edge, Име на дизайнерите : Tetsuya Matsumoto, Име на клиента : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Аптека

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.