Списание за дизайн
Списание за дизайн
Шоурум

Origami Ark

Шоурум Origami Ark или Sun Show Кожен павилион е шоурум за производство на кожа Sansho в Химеджи, Япония. Предизвикателството беше да се създаде пространство, което да може да показва повече от 3000 продукта в много сдържана зона и да накара клиента да разбере огромното разнообразие от продукти, докато посещава шоурума. Ковчегът Оригами използва 83 малки единици с размери 1,5х1,5х2 м3, комбинирани заедно неправилно, за да създаде голям триизмерен лабиринт и осигурява на посетителя и опит подобен на изследването на фитнес зала в джунглата.

Име на проекта : Origami Ark, Име на дизайнерите : Tetsuya Matsumoto, Име на клиента : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Шоурум

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.