Списание за дизайн
Списание за дизайн
Collier

Eves Weapon

Collier Оръжието на Ева е изработено от 750 каратова роза и бяло злато. Съдържа 110 диаманта (20.2ct) и се състои от 62 сегмента. Всички те имат две напълно различни изяви: При страничен изглед сегментите са с форма на ябълка, а отгоре могат да се видят V-образни линии. Всеки сегмент е разделен настрани, за да създаде ефект на пружинното натоварване, задържащ диамантите - диамантите се задържат само чрез напрежение. Това изгодно подчертава светимостта, блясъка и увеличава максимално видимото излъчване на диаманта. Той позволява изключително лек и изчистен дизайн, въпреки размера на колието.

Име на проекта : Eves Weapon, Име на дизайнерите : Britta Schwalm, Име на клиента : Brittas Schmiede.

Eves Weapon Collier

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.