Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект За Баня

LOTUS

Комплект За Баня Размисъл върху баните на Lotus Flowers ... Банята Lotus е реализирана чрез вдъхновение от формата на листата на цветя на лотос Джоу Дуни, който преподава философията на Конфуций, каза: „Харесвам цветето на лотос, тъй като расте в калта и никога не се цапа“, в неговия дискурс. Листата на лотос, са отблъскващ мръсотия, както е посочено тук. Листната структура на цветето Lotus е имитирана при производството на серията

Име на проекта : LOTUS, Име на дизайнерите : Bien Seramik Design Team, Име на клиента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Комплект За Баня

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.