Списание за дизайн
Списание за дизайн
Каталог

Classical Raya

Каталог Едно нещо за Хари Рая - е, че вечните песни от миналото на Рая все още остават близки до сърцата на хората до днес. Какъв по-добър начин да направите всичко това, отколкото с тема „Класическа Raya“? За да изведе същността на тази тема, каталогът за затрудняване на подаръците е създаден да прилича на стар винил. Нашата цел беше: 1. Да създадем специален дизайн, а не страници, съдържащи визуални продукти и съответните им цени. 2. Генерирайте ниво на признателност към класическата музика и традиционните изкуства. 3. Изведи духа на Хари Рая.

Интерактивната Арт Инсталация

Pulse Pavilion

Интерактивната Арт Инсталация Pulse Pavilion е интерактивна инсталация, която обединява светлина, цветове, движение и звук в мултисензорно изживяване. Отвън това е обикновена черна кутия, но стъпвайки, човек се потапя в илюзията, че светодиодните светлини, пулсиращият звук и живата графика създават заедно. Цветната изложбена идентичност е създадена в духа на павилиона, като се използва графиката от вътрешността на павилиона и шрифт, създаден по поръчка.

Комерсиалната Анимация

Simplest Happiness

Комерсиалната Анимация В китайския зодиак 2019 е годината на прасето, така че Йен С е проектирал нарязаното прасе и това е каламбур в „много горещи филми“ на китайски. Щастливите герои са в съответствие с образа на канала и с щастливите чувства, които каналът иска да даде на своята публика. Видеото е комбинацията от четири филмови елемента. Децата, които играят, могат най-добре да покажат чисто щастие и се надяват, че публиката ще има същото усещане, когато гледа филма.

Популяризирането На Събития

Typographic Posters

Популяризирането На Събития Типографските плакати са колекция от плакати, направени през 2013 и 2015 г. Този проект включва експерименталното използване на типография чрез използване на линии, шарки и изометрична перспектива, които генерират уникално възприятие. Всеки от тези плакати представлява предизвикателство за комуникация с единствената употреба на тип. 1. Плакат за честване на 40-годишнината на Феликс Белтран. 2. Плакат за честване на 25-годишнината на Гешталт институт. 3. Плакат за протест срещу изчезнали 43 студенти в Мексико. 4. Плакат за дизайнерска конференция Passion & Design V. 5. Тринадесетте звука на Джулиан Карило.

Носимото Луксозно Изкуство

Animal Instinct

Носимото Луксозно Изкуство Носената луксозна колекция за изкуство на скулптора и изкуството на Ню Йорк Кристофър Рос Animal Instinct е серия от вдъхновени от животни ограничени издания, сложно изработени от самия художник от антично сребро, 24-каратово злато и бохемско стъкло. Умело размивайки границите между изкуство, бижута, висша мода и луксозен дизайн, скулптурните колани създават уникални, провокативни изявления, които внасят в тялото концепцията за животинското изкуство. Оправомощаващи, привличащи вниманието и оригинални, неподвластни на времето парчета са изследователски женски животински инстинкт в скулптурна форма.

Цифровата Трансформация

Tigi

Цифровата Трансформация Едно от най-емблематичните образувания в модната коса е на път да предприеме смела стъпка към дигиталната релевантност. Преустройството на диапазоните Professional dot com и Tigi Color Copyright бе управлявано чрез комбиниране на специално зададено съдържание, създадено от художниците, участието на съвременни фотографи и все още невиждани дизайнерски изрази в дигиталното. Фини, но резки контрасти между техники и занаят. Накрая воденето на Tigi чрез здравословен стъпка по стъпка подход към истинска цифрова трансформация от 0 до 100.