Списание за дизайн
Списание за дизайн
Учебен Център

STARLIT

Учебен Център Центърът за обучение Starlit е създаден, за да осигури тренировъчно изпълнение в релаксираща учебна среда за деца от 2 до 6 години. Децата в Хонконг учат под високо налягане. За да дадем възможност на формата и пространството чрез оформлението и да се поберат различни програми, ние прилагаме Плана на Древния Рим. Кръговите елементи са често срещани по протежение на излъчващите оръжия в рамките на разположението на осите, за да веригират класната стая и ателие между две отделни крила. Този учебен център е създаден да създава възхитителна атмосфера за учене с максимално пространство.

Офис Дизайнът

Brockman

Офис Дизайнът Като инвестиционен посредник, базиран в търговията с добив, ефективността и производителността са ключови аспекти в бизнес рутината. Дизайнът първоначално е бил вдъхновен от природата. Друго вдъхновение, очевидно в дизайна, е акцентът върху геометрията. Тези ключови елементи бяха начело на дизайна и по този начин бяха визуално преведени чрез използване на геометрични и психологически разбирания за формата и пространството. Поддържайки престижа и репутацията на търговската сграда от световна класа, уникалната корпоративна сцена се ражда чрез използването на стъкло и стомана.

Барбекю Ресторантът

Grill

Барбекю Ресторантът Обхватът на проекта е прекрояване на съществуващия 72 кв. М ремонт на мотоциклети в нов ресторант Barbeque. Обхватът на работата включва цялостно препроектиране както на външното, така и на вътрешното пространство. Екстериорът е вдъхновен от решетка с решетка Barbeque с простата черно-бяла цветова схема на дървени въглища. Едно от предизвикателствата на този проект е да се поберат агресивните програмни изисквания (40 места в зоната за хранене) в толкова малко пространство. Освен това трябва да работим с необичаен малък бюджет (40 000 щатски долара), който включва всички нови HVAC единици и нова търговска кухня.

Резиденцията

Cheung's Residence

Резиденцията Резиденцията е проектирана с простота, откритост и естествена светлина в ума. Отпечатъкът на сградата отразява ограничението на съществуващия обект и официалният израз е предназначен да бъде чист и прост. Атриум и балкон са разположени от северната страна на сградата, осветяващи входа и трапезарията. Плъзгащите се прозорци са предвидени в южния край на сградата, където дневната и кухнята трябва да увеличат максимално естествените светлини и да осигурят пространствена гъвкавост. Предлагат се светлинни светлини в цялата сграда за допълнително подсилване на дизайнерските идеи.

Временен Информационен Център

Temporary Information Pavilion

Временен Информационен Център Проектът е временен павилион за смесена употреба в Трафалгар, Лондон за различни функции и събития. Предлаганата структура набляга на понятието „временност“ чрез използване на контейнери за рециклиране като основен строителен материал. Неговата метална природа има за цел да установи контрастна връзка със съществуващата сграда, подсилваща преходния характер на концепцията. Също така, официалният израз на сградата е организиран и подреден произволно, създавайки временна забележителност на място, за да привлече визуално взаимодействие по време на краткия живот на сградата.

Шоурум, Дребно, Книжарница

World Kids Books

Шоурум, Дребно, Книжарница Вдъхновен от местна компания за създаване на устойчива, напълно работеща книжарница на малък отпечатък, RED BOX ID използва концепцията за „отворена книга“, за да проектира чисто ново изживяване на дребно, което подкрепя местната общност. Намира се във Ванкувър, Канада, World Kids Books е първо изложбена зала, второ - книжарница и онлайн магазин на трето място. Смелият контраст, симетрия, ритъм и поп на цвета привличат хората и създават динамично и забавно пространство. Той е чудесен пример за това как една бизнес идея може да бъде подобрена чрез интериорен дизайн.