Списание за дизайн
Списание за дизайн
Маса, Трепет, Цокъл

Trifold

Маса, Трепет, Цокъл Формата на Trifold е информирана от комбинация от триъгълни повърхности и уникална последователност на сгъване. Има минималистичен, но сложен и скулптурен дизайн, от всеки ъгъл се разкрива уникална композиция. Дизайнът може да бъде мащабиран, за да отговаря на различни цели, без да се нарушава структурната му цялост. Trifold е витрина от цифрови методи за производство и използване на нови производствени технологии като роботика. Производственият процес е разработен в сътрудничество с фирма за производство на роботи, специализирана в сгъване на метали с 6-осни роботи.

Име на проекта : Trifold, Име на дизайнерите : Max Hauser, Име на клиента : .

Trifold Маса, Трепет, Цокъл

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.