Списание за дизайн
Списание за дизайн
Епинефрин Инжектор

EpiShell

Епинефрин Инжектор EpiShell е нещо повече от медицинско изделие в ежедневието на превозвачите, но приятелски помощник в живота. Това е ориентирано към потребителя решение за носителите на инжектори Epinephrine с намерението да се намали страхът на потребителите да използват инжектор, да напомня на пациентите да го носят ежедневно и по-интуитивно да правят инжекция по време на спешна ситуация. Той разполага с интегрираното зарядно за мобилен телефон, Bluetooth връзка, гласово ориентиране и взаимозаменяемата външна обвивка. Чрез приложението си на смарт телефона, потребителите могат лесно да управляват неговите функции, като IFU, Bluetooth връзка, Emergency contact и Refill / Exp.

Име на проекта : EpiShell, Име на дизайнерите : Hong Ying Guo, Име на клиента : .

EpiShell Епинефрин Инжектор

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.