Списание за дизайн
Списание за дизайн
Модулен Диван

Cloche Sofa

Модулен Диван Диванът Cloche е част от работата, която превръща елемент от градския живот в обекти на изкуството. Може да се използва като скулптура, околна светлина или модулен диван. Той представлява еволюцията на ландшафта, която разглобява установените структурни стандарти и елементи от строителни материали и преобразува намерен материал в сложен дизайн, като преобразува общ предмет в смислена амалгама. Това парче използва предмети, които са надживели първоначалната си употреба, са били изхвърлени, рекултивирани и реновирани.

Име на проекта : Cloche Sofa, Име на дизайнерите : Carlo Sampietro, Име на клиента : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Модулен Диван

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.