Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бутилка

La Pasion

Бутилка Това е ръчно изработен предмет, проектиран от Артуро Лопес, един от членовете на екипажа в Studio Xaquixe. Той получи идеята за бутилката, когато видя дърво, което изглеждаше като двойка, която се прегръщаше и това го накара да се замисли как любимите хора стават едно, когато се държат един друг с „пасион“. Стъклото, използвано при създаването на парчето, е 95% рециклирано, както и цялото стъкло, използвано в Studio Xaquixe. Пещите, използвани в студиото, са направени от екипажа и се захранват с органични отпадъци, като отпадъчно растително масло или биомаса, преработена да стане метан.

Име на проекта : La Pasion, Име на дизайнерите : Studio Xaquixe, Име на клиента : Studio Xaquixe.

La Pasion Бутилка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.