Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Chair with Belly Button

Стол Стол с бутон на корема е серия от леки и преносими столове, които позволяват на потребителите да използват пространствата около тях, като стълби, под или купчини книги, за да осигурят по-удобно изживяване. Дизайнът на стола предефинира идеята за конвенционалните седалки, като предлага неочаквани опции за седене. Образът на столовете произхождаше от мечтателен сценарий - група от флопи и разтапящи се форми, разпръснати в едно пространство. Тихо се облегнат на стените и в ъглите като малки спят. Всеки стол има собствен бутон за корем, за да придаде малко игривост.

Име на проекта : Chair with Belly Button, Име на дизайнерите : I Chao Wang, Име на клиента : IChao Design.

Chair with Belly Button Стол

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.