Списание за дизайн
Списание за дизайн
Индивидуален Домашен Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Индивидуален Домашен Термостат Термостатът за смартфон представя минималистичен, елегантен дизайн, в разрез с традиционните дизайни на термостата. Полупрозрачният куб преминава от бял в цвят за миг. Всичко, което трябва да направите, е да приложите един от 5-те взаимозаменяеми цветни филма на гърба на устройството. Мек и лек, цветът носи деликатна нотка на оригиналност. Физическите взаимодействия са сведени до минимум. Простото докосване позволява да се променя температурата, докато всички останали контроли се правят от смартфона на потребителя. Екранът с E-мастило е избран заради своето несравнимо качество и минимална консумация на енергия.

Име на проекта : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Име на дизайнерите : Netatmo, Име на клиента : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Индивидуален Домашен Термостат

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.