Списание за дизайн
Списание за дизайн
Wc Окачен Wc

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system

Wc Окачен Wc С иновативното изчистващо допълнение, Isvea превръща обикновен WC в B +, универсален WC, който може да се използва в обществени тоалетни, както и в самостоятелни бани. B + WC има по-малък тиган, окачен на стена в сравнение с обикновен WC. Кръглата му компактна форма предлага ефективно използване на пространството. Новият WC за почистване B + няма джанта. Без скрит джант, това означава, че просто няма къде да се скрият микроби. Хигиенният дизайн на B + WC улеснява почистването на съда, което намалява разхода на вода, както и необходимостта от използване на вредни за околната среда химикали за баня.

Име на проекта : Bplus Wall-hung WC with cleaRim system , Име на дизайнерите : Isvea Eurasia, Име на клиента : ISVEA.

Bplus Wall-hung WC with cleaRim system  Wc Окачен Wc

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.