Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градският Електротрик

Lecomotion

Градският Електротрик Екологично чист и иновативен, LECOMOTION E-trike е триколка с електрическа помощ, която е вдъхновена от вложени колички за пазаруване. E-трикове LECOMOTION са проектирани да работят като част от градска система за споделяне на велосипеди. Проектиран е също така да гнезди помежду си в линия за компактно съхранение и да улесни събирането и преместването на много хора едновременно чрез люлееща се задна врата и подвижен комплект коляно. Предоставя се помощ за педалиране. Можете да го използвате като нормален мотор, със или без поддържащата батерия. Товарът също позволява превоз на 2 деца или един възрастен.

Име на проекта : Lecomotion, Име на дизайнерите : Natacha Lesty, Име на клиента : Lesty design.

Lecomotion Градският Електротрик

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.