Списание за дизайн
Списание за дизайн
Умивалник

Serel Wave

Умивалник Умивалникът SEREL Wave заема своето място в модерните бани със своите номинативни линии, функционални решения и впечатляващо качество. Умивалник SEREL Wave; докато тя променя настоящото възприятие за двоен умивалник с уникалната си форма за купа, тя включва и използването на възрастен и дете заедно с естетическата му форма. В допълнение към използването като детски басейн, той осигурява функция за измиване и почистване на обувки, която се използва в ислямската култура. Общият подход в дизайна на умивалника е модернизмът и функционализмът. Този подход влияе толкова важно на дизайна.

Име на проекта : Serel Wave, Име на дизайнерите : SEREL Seramic Factory, Име на клиента : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Умивалник

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.