Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вентилирана Въртяща Се Врата

JPDoor

Вентилирана Въртяща Се Врата JPDoor е удобна за потребителя въртяща се врата, която се слива със система от прозорци на жалузи, която спомага за създаването на вентилационен поток и в същото време спестява място. Дизайнът е свързан с приемането на предизвикателства и решаването им с индивидуални изследвания, техники и вярвайте. Няма правилен или грешен какъвто и да е дизайн, наистина е много субективен. Въпреки това страхотните дизайни отговарят на нуждите и изискванията на крайния потребител или имат голямо влияние върху общността. Светът е пълен с различен дизайнерски подход във всеки ъгъл, като по този начин не се отказвайте от проучването, „останете гладни, останете глупави - Стив Джов“.

Име на проекта : JPDoor, Име на дизайнерите : Jerome Thia, Име на клиента : Exuidea Design.

JPDoor Вентилирана Въртяща Се Врата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.