Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретка

Meline

Табуретка Meline е иновативен стол с място за съхранение. Минималният му дизайн се отличава с рафт и колче за окачване на сако и чанта. Рафтът е идеален за съхранение на инструментите и вещите на учениците и се простира навън, за да държи някои предмети на място лесно. Той е лек с рамка от твърда дървесина и ламинат за сядане / рафт. Дизайнът се влияе от стила на DeStijl. Мелин е надеждна табуретка, табуретка, която можете да наречете "приятел".

Име на проекта : Meline, Име на дизайнерите : Eliane Zakhem, Име на клиента : E Zakhem Interiors.

Meline Табуретка

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.