Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брандирането На Ислямска Идентичност

Islamic Identity

Брандирането На Ислямска Идентичност Концепцията на проекта за брандиране да подчертае хибрида на ислямската традиционна орнаментика и съвременен дизайн. Тъй като клиентът беше привързан към традиционните ценности, все още се интересуваше от съвременния дизайн. Следователно проектът се основаваше на две основни форми; кръгът и квадратът. Тези форми бяха използвани за подчертаване на контраста между комбинирането на традиционните ислямски модели и съвременния дизайн. Всяка единица в модела беше използвана веднъж, за да даде на идентичността сложна проява. Сребърният цвят беше използван за подчертаване на съвременния облик.

Име на проекта : Islamic Identity, Име на дизайнерите : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име на клиента : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Брандирането На Ислямска Идентичност

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.