Списание за дизайн
Списание за дизайн
Холна Маса И Трапезарна Маса

Air table

Холна Маса И Трапезарна Маса Начинът, по който лесно може да премине от ниска масичка за кафе в пълна маса за трапезария или дори бюро, е доста интересен. Металните тръби могат да бъдат зададени в две различни позиции чрез завъртане. Дървените дъски са обърнати с панти, които ви позволяват да увеличите повърхността на масата. Името на тази мебел вдъхновява в MacBook Air, поради лекото си усещане, както физически, така и визуално.

Име на проекта : Air table, Име на дизайнерите : Claudio Sibille, Име на клиента : M3 Claudio Sibille.

Air table Холна Маса И Трапезарна Маса

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.