Списание за дизайн
Списание за дизайн
Масичката За Кафе

Cell

Масичката За Кафе Тази мебел има за цел да подобри качеството и естетиката на вътрешното пространство и да повдигне въпросите за потреблението и масовото производство. Този проект се състои от клетки. Всяка клетка съответства на различна нужда, различна площ за съхранение, с различен размер и цвят. Цветовете взаимодействат помежду си и с пространството, в което са поставени. Холната маса може да бъде на колела, за да постигне удобство в мобилността. Ако не е на колела, всяка клетка може да бъде отделена от останалите и да бъде поставена като странична маса. Освен това клетките със същия цвят и размер могат да се повтарят и поставят на стената.

Име на проекта : Cell, Име на дизайнерите : Anna Moraitou, Име на клиента : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Масичката За Кафе

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.