Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошка

Nautilus Carboniferous

Брошка Брошката "Nautilus Carboniferous" изследва свещените геометрии на природата, които са свързани със златното съотношение. Използвайки високотехнологични материали, брошката е изработена с помощта на 0,40 мм въглеродни влакна / композитни листове от кевлар и внимателно конструирани компоненти от злато, паладий и перла на таитяните. Изцяло ръчно изработена с максимално внимание към детайла, брошката представлява красотата на природата, математиката и връзката между двете.

Име на проекта : Nautilus Carboniferous, Име на дизайнерите : Ezra Satok-Wolman, Име на клиента : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Брошка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.