Списание за дизайн
Списание за дизайн
Бар Стол

Barcycling Chair

Бар Стол Barcycling е бар стол, който е проектиран за спортни тематични пространства. Той обръща внимание на изображението на динамика на бар стола, благодарение на седлото за велосипеди и педала на колелото. .Докато мекотата на полиуретана, естествената кожа и качеството на шиене на ръцете символизира дълготрайност. Неподобно на стандартния бар стол, който позицията на краката не може да бъде променена, барциклирането прави възможно променливите седалки с поддържане на педалите на различни места. Това дава възможност за по-дълги и удобни седнал.

Име на проекта : Barcycling Chair, Име на дизайнерите : Ayhan Güneri, Име на клиента : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Бар Стол

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.