Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезната Маса

Octopia

Трапезната Маса Октопията от ArteNemus е таблица, базирана на морфологията на октопод. Дизайнът е базиран на централно тяло с елипсоидна форма. Осем крака и ръце в органична форма изплуват радиално и се простират от това централно тяло. Стъклен плот подчертава визуалния достъп до структурата на творението. Триизмерният вид на Octopia е подчертан от контраста между цвета на дървения фурнир върху повърхностите и цвета на дървесината на ръбовете. Висококачественият външен вид на Октопия се подчертава от използването на дървесни видове с изключително качество и от изключителната изработка.

Име на проекта : Octopia, Име на дизайнерите : Eckhard Beger, Име на клиента : ArteNemus.

Octopia Трапезната Маса

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.