Списание за дизайн
Списание за дизайн
Мултифункционалната

oUeat

Мултифункционалната nuun kids дизайн, съосновател на Bruna Vila и Núria Motjé, проектира и произвежда многофункционални мебели за деца, със специална линия за домове с близнаци или братя и сестри с подобна възраст. Изработена от довършителни части от дърво и бяла дъска, колекцията е посветена на деца от 6 месеца до 10-годишна възраст и е предназначена да стимулира креативността и играта, основната дейност на детството. Освен това, тази мебел може да бъде постоянно рециклирана и използвана повторно и заема възможно най-малко пространство, за да я адаптира към нуждите на всеки момент.

Име на проекта : oUeat , Име на дизайнерите : nuun kids design, Име на клиента : Nuun kids design.

oUeat  Мултифункционалната

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.