Списание за дизайн
Списание за дизайн
Фирмената Идентичност

Glazov

Фирмената Идентичност Глазов е мебелна фабрика в едноименния град. Фабриката произвежда евтини мебели. Тъй като дизайнът на такива мебели е доста общ, беше решено концепцията за комуникация да се основава на оригиналните "дървени" 3D букви, а думите, съставени от такива букви, символизират мебелните комплекти. Буквите съставят думи "мебели", "спалня" и т.н. или имена на колекции, те са разположени така, че да приличат на мебелни елементи. Очертаните 3D букви са подобни на схемите за обзавеждане и могат да се използват на канцеларски материали или над фотографски фонове за идентификация на марката.

Име на проекта : Glazov, Име на дизайнерите : Mikhail Puzakov, Име на клиента : Glazov furniture factory.

Glazov Фирмената Идентичност

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.