Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стоматологичен Стол За Деца

ROI

Стоматологичен Стол За Деца Дизайнът на ROI е създаден с намерението да привлече вниманието на крайния потребител, за да го накара да забрави, ако е възможно, страха и безпокойството, причинени от медицински преглед. Това зъболекарско звено няма технологична функция по различен начин от тези на пазара, но елементите, които го съставят, имат нов облик, така че да ангажира по положителен начин детето да започне да установява връзка със зъболекаря.

Име на проекта : ROI, Име на дизайнерите : Roberta Emili, Име на клиента : Roberta Emili.

ROI Стоматологичен Стол За Деца

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.