Списание за дизайн
Списание за дизайн
Разглобяемо Устройство За Образование

Unite 401

Разглобяемо Устройство За Образование Съединете 401: Перфектният дует за образование. Да поговорим за работа в екип. С невероятно универсален дизайн 2 в 1, Unite 401 е идеалното ученическо устройство за съвместни учебни среди. Комбинацията от таблет и преносим компютър предоставя най-мощното мобилно решение за образование, упълномощено от mgseries безопасен дизайн на най-интелигентната цена.

Име на проекта : Unite 401, Име на дизайнерите : Jp Inspiring Knowledge, Име на клиента : JP - inspiring knowledge.

Unite 401 Разглобяемо Устройство За Образование

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.