Списание за дизайн
Списание за дизайн
Конзолата

Qadem Hooks

Конзолата Qadem Hooks е произведение на изкуството с конзолна функция, вдъхновена от природата. Той е съставен от различни боядисани в зелено стари куки, които са били използвани заедно с Qadem (стара седалка от дърво муле) за транспортиране на пшеница от едно село в друго. със стъклен панел отгоре.

Име на проекта : Qadem Hooks, Име на дизайнерите : May Khoury, Име на клиента : Badr Adduja.

Qadem Hooks Конзолата

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.