Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Nissan интегрира всички свои най-съвременни технологии и мъдрост, интериорни материали с превъзходно качество и изкуството на японската изработка („MONOZUKURI“ на японски), за да създаде луксозен седан с несравнимо качество - новият CIMA, единственият флагман на Nissan.・ Тази брошура е създадена не само за да покаже характеристиките на продукта на CIMA, но и да се докосне до публиката увереността и гордостта на Nissan в своята изработка.

Име на проекта : NISSAN CIMA, Име на дизайнерите : E-graphics communications, Име на клиента : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN CIMA Брошура

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.