Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

pleasure

Ресторантът Удоволствието да живееш живот на изкуството. Удължаване и продължение. Чрез разширяването на формите на тавана и подовите ширини и тяхната постоянна контура на контура, която се изправя тук или неясно, отразявайки сила на действие, която обхваща върховете и долините в живота. Докато слоестата обстановка протича и се превръща в действие, образите на красотата се измислят в пространството. Космическата кабина е течна и прозрачна, като същевременно поддържа отделенията на различни отделения. С находчивото подреждане на пространството, поверителността може да съществува сред купета.

Име на проекта : pleasure, Име на дизайнерите : Yu-Wen Chiu (Vita), Име на клиента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Ресторантът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.