Списание за дизайн
Списание за дизайн
Жилищните Вили

Field of Flowers

Жилищните Вили Конструкцията, опираща се на носещите основи на арка или полу-арка, има намалено въздействие върху почвата, така че позволява на почвата да се наслаждава на дъжд и да диша. Дизайнът му е интегриран с природата. Блок, съставен от четири вилни единици, има шансът да се насладите на гледката панорамно благодарение на механизъм, способен да се върти на 360 ° на ден. Проектът получава част от енергийното си снабдяване от рози на вятъра. Всяка вилна единица може да се включи в биологичното земеделие на собствената си площ сред разнообразни цветя , дървета, обградени с изкуствени или истински водоеми.

Име на проекта : Field of Flowers, Име на дизайнерите : Murat Gedik, Име на клиента : MURAT GEDIK.

Field of Flowers Жилищните Вили

Този добър дизайн е носител на награда за дизайн в конкурса за дизайн на опаковки. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на опаковки.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.