Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пийте кафе с чинийка

LOA Coffee Cup

Пийте кафе с чинийка Пиенето на кафе бележи началото на деня, е претекст за срещи и определя края на обяд, като не забравяме, че за някои представлява началото на удължените часове на работа и проучване. Живот, работа и забавление са пространствата и дейностите, които са свързани с акта на пиене на кафе. Ето защо проектирането на чашата е непрекъсната равнина възнамерява да приеме техниката на "оригами" като морфологична изразяване.

Име на проекта : LOA Coffee Cup, Име на дизайнерите : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Име на клиента : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Пийте кафе с чинийка

Този страхотен дизайн е носител на бронзова награда за дизайн в конкурса за архитектура, строителство и конструкция. Определено трябва да видите бронзовото дизайнерско портфолио за наградени дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектурни, строителни и структурни дизайнерски работи.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.