Списание за дизайн
Списание за дизайн
Брошката

Chiromancy

Брошката Всеки човек е уникален и оригинален. Това е видно дори при моделите на пръстите ни. Начертаните линии и знаците на ръцете ни също са доста оригинални. Освен това всеки човек разполага с гама от камъни, които са им близки по качество или са свързани с лични събития. Всички тези характеристики дават на мислещия наблюдател толкова много поучителни и привлекателни, че позволява да се създават персонализирани бижута въз основа на тези линии и знаци на отделни неща. Този вид орнамент и бижута - формира вашия личен арт код

Име на проекта : Chiromancy, Име на дизайнерите : Victor A. Syrnev, Име на клиента : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy Брошката

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.