Списание за дизайн
Списание за дизайн
Табуретки

Musketeers

Табуретки Simple. Елегантна. Функционално. Мускетерите представляват трикраки табуретки, изработени от прахово боядисан метал, огънат във форма с лазерно изрязани дървени крака. Доказано е, че трикраката основа е геометрично всъщност по-стабилна и има най-малък шанс да се поклаща от четири. С превъзходен баланс и функционалност, елегантността на мускетите в модернистичния си вид го правят перфектното парче в стаята ви. Научете повече: www.rachelledagnalan.com

Име на проекта : Musketeers, Име на дизайнерите : Rachelle Dagñalan, Име на клиента : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Табуретки

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.