Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката С Морски Дарове

PURE

Опаковката С Морски Дарове Концепцията на този нов продуктов диапазон е "Без от". Казано по-просто, създадохме необичайно спокоен дизайн. Обикновено за консервираните морски дарове са тъмни и претрупани опаковки, дизайнът ни е "Без" всякакъв оптичен баласт. От друга страна, гамата също е за алергични и чувствителни към храните хора. Така че изглежда почти умишлено някакъв медицински. Продажбата стартира през януари 2013 г. и е изключително успешна. Отзивите на бизнеса на дребно са: Ние чакахме много дълго време за добре изглеждаща и добре обмислена концепция. Клиентът ще го хареса.

Име на проекта : PURE, Име на дизайнерите : Bettina Gabriel, Име на клиента : gabriel design team – Hamburg.

PURE Опаковката С Морски Дарове

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.